Staben Spelar, 28 januari från 12:00

GothCons Vänner inbjuder er till Staben Spelar den 28 januari, från klockan 12:00. Staben Spelar är ett exklusivt arrangemang för att också GothCon-staben ska få tillfälle att spela spel. Vi håller några klassiska arrangemang och bjuder på middag. Platsen är Spelets Hus på Djurgårdsgatan 26.

Anmälan genom svar på detta mejl, senast 21 januari.

Guld och Bly

Dra ner Stetsonhatten i pannan, spänn på dig revolverbältet och rid iväg i solnedgången för snart är uppgörelsens timma slagen. En eldstrid närmar sig obönhörligt och när krutröken skingrats finns bara en person kvar. Kommer det att vara du?

Arrangör: Marcus Brissman

Operation Distant Thunder (Redux)

För första gången på över tio år är det dags för våra hjältar ur den koloniala marinkåren att göra rent hus bland bovar och banditer i de yttre systemen. Ni väljer karaktärer och planerar ert uppdrag med stöd från överste Matthews. Scenariot bjuder på action, snabba beslut och near-future-tech. Mer info om Operation Distant Thunder.

Antal spelare: 4 till så många ni vågar

System: Färdighetsvärde mellan -3 och +7, addera en d8, övervinn en svårighetsgrad av max 15.

Förkunskapskrav: Ha sett Aliens (helst special edition). Vara med i GothCon-staben. Krigsromantisk läggning är inte ett krav, men är meriterande.

Arrangör: Claes Sundström

Föranmälan uppmuntras.

Brädspelsbar

För er som vill spela nya eller gamla brädspel håller föreningen Gothenburg Boardgamers en brädspelsbar av klassiskt snitt.

Arrangör: GoBo