Prisutdelning i scenariotävlingen på Ölrepubliken 26/5, kl 17

Var du GothCons bästa rollspelsarrangör?
Tack för ett härligt konvent! Nu när det är över så vill vi från GothCon och GothCons vänner samla er för att fira. Vi har också med oss deltagarnas omdömmen och tänker prisa de bästa scenariona. Visst vill du vara med! Boka därför in kvällen den 26 maj!

För första gången på fem år
För fem år sedan så delade GothCon senast ut pris för bästa scenario, nu tycker vi att det är dags igen och att den här gången göra det till en tradition. Därför fick du förhoppningsvis utvärderingar på GothCon som dina lag och spelledare har lämnat vidare till oss. Detta är början på ett långsiktigt arbete med att göra mer för er som rollspelsarrangörer och starten för minst ett vandringspris.

Prisutdelning 26/5, kl 17:00
Vi samlas då och avslöjar vem som varit mest omtyckt, vi kommer att utse årets scenario, årets spelledare, publikens favorit och spelledarnas favorit. Och efter prisutdelning blir hela utvärderingen av ditt scenario tillgänglig för dig som arrangör.

På puben Ölrepubliken
Prisutdelningen hålls på den suveräna puben Ölrepubliken och är tillfället att träffa andra arrangörer och diskutera vad man kan hitta på till nästa år. Mat och dryck kommer att vara till självkostnadspris. Ölrepubliken hittar du på Kronhusgatan 2B, i Göteborg.

OSA senast 20/5
För att vi ska kunna ordna plats åt alla så svara senast den 20 maj om du kommer och hur många från ditt arrangemang som kommer; ta med dig dina spelledare och partner. Svara per mejl till gcv2012 snabel-a windwards.net.