Krigsspel Galore 5

GothCons Vänner i sammarbete med Götborgs krigsspelsveteraner inbjuder till Krigsspel Galore 5 som hålls 17-19 februari 2012. Platsen är Hvitfeldska Gymnasiet i Göteborg. I tre dagar ska vi ägna oss åt ogenerat dyrkande av små pappbrickor och ostört utbyte av krigshistoriska anekdoter.

Galore är vad besökarna gör det till. Planering och önskemål om spel diskuteras på krigsspel.se. Där kan du föreslå spel och söka med- och motspelare. Diskussion hitintills har inkluderat 1914: Twilight in the East, GD 42, Battle for Normandy, Overlord/Killing Ground och Pax Romana.

Deltagaravgift kommer med all sannolikhet att bli 100 SEK. Avgiften betalas på plats. Kontakta bjornengqvist kanelbulle yahoo punkt se för anmälan och mer information. Anmälan är inte nödvändig för deltagande, men gör vår planering enklare.

Tyvärr är övernattning i lokalerna inte tillåten, men det är fritt fram att spela till sent. Om du söker boende, hör av dig till arrangörerna. GothCons Vänner kommer att tillhandahålla enklare försäljning.